Păreri, reviewuri, cele mai bune prețuri și TOP OFERTE!

Aspirator fara sac Samsung SC4550

Aspirator fara sac Samsung SC4550

Samsung SC4550 este unul dintre cele mai ieftine aspiratoare fara sac cu filtrare uscata. Nu va lasati pacaliti de pretul de aproximativ 250-300 lei, aspiratorul e foarte bun si merita fiecare banut.
Are o putere de 1800 W si o putere de aspirare de 360 W, ceea ce il face foarte eficient.

Singurul lucru care poate nu e convenabil este ca are o capacitate de colectare de 1.3 litri, nu atat de mare. Prin plus, lungimea cablului este de 6 m avand astfel o suprafata de aspirare de pana la 9.2 metri..ah si e zgomotul, opereaza la un nivel destul de ridicat la 80 db.

Prezinta derulator automat pentru cablu si are un cap cu perie in 2 pasi. Greutatea este de doar 4.3 kilograme si are control de alimentare prin indicator de umplere.

Samsung SC4550 are un sistem de aspirare fara sac, murdaria este stocata si filtrata prin doua camere care permite astfel o curatare mai buna si o putere de aspirare mai eficienta.

Pentru un aer respirabil in timp ce aspirati, samsung utilizeaza filtrarea hepa pentru a asigura aer curat din aspirator. Astfel, prin filtrul hepa se capteaza microparticulele de praf rezultate sau agentii alergogeni de genul polenului si mucegaiului.

Filtru hepa pentru aer curat

Golirea recipientului de praf si murdarie este foarte usoara, efectiv se arunca mizeria la gunoi simplu si dupa aceea se spala recipientul de plastic.

Golire usoara

Per total, este un aspirator bun, merita banutii, dar daca doriti un aspirator silentios aveti aici cateva sugestii. Totul depinde de bugetul alocat de tine, personal nu investesc prea mult in aspiratoare pentru ca nu este o activitate pe care o desfasor in mod curent si atunci cand o fac nu ma prea intereseaza zgomotul ci efectiv vreau sa fie curat. Daca asa esti si tu, Samsung-ul acesta este alegerea potrivita.

Samsung – aspirator fara sac

 

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 3.3/5 (7 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)
Aspirator fara sac Samsung SC4550, 3.3 out of 5 based on 7 ratings

Etichete :

Care este parerea ta?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>