Păreri, reviewuri, cele mai bune prețuri și TOP OFERTE!

LG E1951S – Monitor LED ieftin de 18.5 inch

LG E1951S – Monitor LED ieftin de 18.5 inch

Unul dintre cele mai ieftine monitoare LED care se vinde sub un brand cunoscut, este cel oferit de catre LG, modelul E1951S. Vine la un pret foarte bun(verifica pret actualizat aici) intre gamele de monitoare LED la aceasta diagonala a ecranului. Carcasa este foarte subtire, iar monitorul cu tot cu suport are 2 kilograme, iar fara suport doar 1.6 kilograme. Este unul dintre cele mai usoare monitoare pe care le-am vazut in ultima vreme, unul care la propriu poate fi luat si de vant :)

Ca si dimensiuni, LG E1951S are 449.4 x 356 milimetri pe laturi si o grosime maxima de doar 33.5 mm, cu o grosime mai mica in partea superioara. Carcasa este lucioasa, la fel ca si standul. Imi place ca suportul este mai diferit, si ofera o oarecare stabilitate chiar daca pare la prima vedere destul de firav.

Displayul LED al monitorului LG E1915S are o diagonala de 18.5 inch, cu un timp de raspuns al trecerii de la gri la gri al afisajului de 5 milisecunde. Rezolutia la care lucreaza monitorul este medie, de 1366 x 768 pixeli, totusi cu capacitate de redare tehnica a continutului High Definition. Contrastul dinamic este mare iar reproducerea culorilor se face natural, la 16.7 milioane de culori. Aspectul este de tip wide cinematic, ceea ce face ca monitorul sa redea la imagine reala filmele.
Unghiul de vizibilitate se incadreaza in standardele medii ale acestor monitoare, oferind un unghi de vizibilitate pe orizontala de 170 grade iar pe verticala de 160 grade.

Monitor LED LG 18.5", Wide, Negru, E1951S

Conectarea cu calculatorul al acestui monitor este oferita doar prin port VGA, D-Sub de 15 pini, insa rezolutia nu impune o conectare DVI sau HDMI pentru o eventuala claritate mai mare, nefiind diferente notabile intre aceste conectari.

LG E1951S are un consum de electricitate extrem de mic, chiar si la iluminarea maxima de 250 cp/mp are o putere consumata de numai 17 W.

Acest monitor cu siguranta va face schimbarea pentru multi cand vine vorba de unul nou, oferind o imagine mult mai buna decat vechile monitoare LCD, care acum se vand la diferente de pret care nu mai sunt atat de mari intre cele doua tehnologii. Usor, usor intra si in sectorul low budget si monitoare LED, ceea ce este un lucru imbucurator, de vreme ce ofera si un consum mai mic de electricitate, si o imagine mai buna.

 

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: +1 (from 1 vote)
LG E1951S - Monitor LED ieftin de 18.5 inch, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Etichete : ,

Care este parerea ta?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>