Păreri, reviewuri, cele mai bune prețuri și TOP OFERTE!

Mixer vertical Braun MR 540 BC HC MENU

Mixer vertical Braun MR 540 BC HC MENU

Gospodina modernă nu mai are timp de pierdut în bucătărie, dar totuși vrea să savureze delicii pregătite de ea și să ofere familiei și prietenilor preparate gătite acasă, nu cumpărate din supermarketuri sau cofetării. Așadar, în bucătărie avem nevoie de un ajutor rapid la prepararea prăjiturilor, a sosurilor și a mâncărurilor și cel mai potrivit pentru asta e un… mixer vitezoman. Tu îți dorești unul care să nu presupună efort, ușor, cu mai multe viteze, care să-l poți depozita în orice colț al bucătăriei. L-am găsit! El este: Mixer vertical Braun MR 540 BC HC MENU. (vezi pret actualizat)

Pret promotional

Ideal pentru gătit versatil, Mixerul vertical Braun MR 540 BC HC MENU vine cu toate instrumentele pentru pregătirea mâncării de care ai nevoie, într-un pachet de mărimea blenderului de mână. Numai că NU e DOAR un blender…

Ce primești dacă-l comanzi și ce poți face cu ele? Păi cam următoarele:

  • Ai un vas tocător mare BC, cu o capacitate de 1000 ml, cu care poți tăia cantități mari de carne, brânză, nuci etc., poți amesteca băuturi și mărunți gheață. Sună bine, nu? Și e doar un mixer (?!). Totul cu ajutorul unei inserții unice, din oțel inoxidabil.
  • Funcția de amestecare, zdrobire: Blenderul prezintă un ax din oțel inoxidabil care, ca un adevărat profesionist, face mai mult decât ușoară crearea felurilor de mâncare spumoase sau cremoase, precum milkshake-uri, mâncare pentru copii și supe pe care le poți face piure în recipient. Cuțitul cu formă specială oferă rezultate perfecte în câteva secunde. Datorită dispozitivului anti-stropire, nimic nu se împrăștie în jurul vasului.
  • Funcția de batere, amestecare: Telul din oțel inoxidabil (în sfârșit, s-a dus vremea în care băteai cu telul de mână cremele!) bate albușul, frișca sau ajută la prepararea deserturilor pufoase, a aluaturilor fine precum pandișpanul, clătitele sau a oricăror preparate cu ouă. Folosind setarea de viteză ultra-mică, obții rezultate optime, în doar câteva secunde.
  • Funcția de tocare, zdrobire: Ai diferite tocătoare, în funcție de model și pentru diverse feluri de tocare, care asigură rezultate rapide și deosebite imediat. Vasul tocător mic HC, cu o capacitate de 350 ml este conceput pentru cantități mai mici de alimente, precum ceapa sau zarzavatul. Potrivit pentru atunci când vrei să gătești porții mai mici sau una singură.
  • Axul detașabil este ideal pentru prepararea unor mâncăruri rapide, ușoare, fără grăsime, și spumoase, ca un bucătar de nădejde.

Mixerul Braun MR 540 BC HC MENU e vertical, are 15 (!) trepte de viteză, plus una Turbo și o putere de 600 W. Motorul, deși e puternic, e unul silențios.

Îl primești împreună cu un accesoriu tocător BC, un accesoriu tocător HC, un accesoriu pentru spart gheața, un tel din oțel inoxidabil, un picior din inox, un vas gradat.

Îmi place mult pentru că are un mâner moale, care îți asigură un control mai bun.

 

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Etichete : ,

Care este parerea ta?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>