Păreri, reviewuri, cele mai bune prețuri și TOP OFERTE!

Beko DEN477WD, frigider cu doua usi si dozator de apa

Beko DEN477WD, frigider cu doua usi si dozator de apa

Frigiderul Beko DEN477WD este un frigider destul de mare si facut sa fie incapator pentru spatii mici.

Are doua usi, unul pentru congelator si unul pentru frigider. Pe usa mai mare, cea de frigider  este o functie foarte utila: dozator de apa rece.. mai ales vara este foarte util pentru a nu tot inchide si deschide frigiderul pentru apa.

Pe usa congelatorului este amplasat un fel de computer de bord care afiseaza starea figiderului si ora.

Capacitatea totala a frigiderului DEN477WD este de 440 litri, impartit in doua compartimente,  90 litri pentru congelator si 350 litri pentru frigider.

Frigiderul are functia de racire no frost, la fel si sistemul de dezghetare si racire al congelatorului. Functioneaza cu un singur compresor, lucru ce reduce consumul de energie. Lichidul de racire utilizat este de tip R600 a, la fel ca la Arctic AD356+.

Numarul de rafturi pe usa interioara a frigiderului este de 7, 4 mici si 3 mari, are o cutie pentru fructe si legume si un suport pentru sticle.

Imi place faptul ca impartirea pe rafturi este facuta prin sticla tip safety glass.
Ca si optiuni, frigiderul are optiune de congelare rapida, sistem multi flow, sistem antibacterian hygion si filtru antimiros.

Consumul de energie electrica pentru un an de zile este de 355 kw/h (pret de aproximativ 100-150 lei la factura de curent, depinde planul ales la furnizorulul de energie); iar nivelul de zgomot maxim este de doar 40 db, facand astfel parte din clasa energetica A+.

Dimensiunile frigiderului sunt de 191.5 x 70 x 68 centimetri.

Poti comanda online de aici, costa aproximativ 2100-2200 lei si ai si transport gratuit inclus in pret. Ai avantajul online ca nu trebuie sa te deplasezi sa iti cumperi frigiderul si iti este adus direct la usa, practic prin cateva clickuri.

Frigiderul Beko, inchis

frigider beko den477wd

Voi ce pareri aveti despre frigiderele Beko? Dar in general despre produsele electrocasnice Beko?

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Etichete :

Care este parerea ta?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>